МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Општина Росоман започна со изградбата од Програмата за уредување и изградба на улицина територијата на општина Росоман.

Во Општина Росоман започнаа градежните работи согласно тендерот објавен од страна на Општината за изградба на улици во село Трстеник, село Сирково, село Манастирец како и во Росоман. Изведувач на градежните работи е фирмата ГРАДБА ПРОМЕТ.

37296607_1983846044979859_6873792632636571648_n-225x300.jpg