МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во спортската сала во Росоман во Неделата 02.12.2018 се одржа првиот турнир во кошарка .На истиот учествуваа екипите Ролинг од Струмица, Студент од Штип и Спортисимо, а турнирот беше во организација на Македонската кошаркарска федерација. Првиот турнир за оваа сезона го освои екипата на Спортисимо.