МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Планинарски марш "Клепа" 2019„

Во организација на ПД„Грин Пауер“ од Велес и Планинарскиот предизвик-12 врвови“,Општина Росоман и Општина Градско, Сирково им посака добредојде на преку 500 учесници планинари.Одлична организација,прекрасно време.

Завршницата беше во Манастирот Св.Архангел Чичево каде се организира заеднички ручек.

12233444444.jpg51620175_2351514924867587_540625460741013504_n.jpg51281599_2351515114867568_7254183605277032448_n.jpg11111111111123333333333.jpg