МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Поставени се темелите на доградбата на детската градинка "Праскичка".

-“Со оваа доградба го решаваме проблемот со недостаток на ...

На дневен ред беа неколку прашања поврзани со работата на ЈКП Росоман. Се расправаше вкупно за 7 материјали од дневниот ред , од кои дел ...

Советиците ке треба да разгледаат вкупно 11 различни материјали со извештаи од соодветните комисии.

Меѓу поважните прашања за разг...

Росоманчани имаат три засилувања и во недела закажаа контролка со Вардар Неготино

Од 18 јануари ФК Росоман се подготвува за претст...

Вчера градоначалникот на Општина Росоман Стојан Николов оствари работна средба со директорот на Македонска пошта Јани Макрадули.

...

Советници на Општина Росоман усвоија битни урбанистички програми

Советот на општина Росоман вчера ја одржа редовната 6 седница.

...

БУЏЕТОТ НА РОСОМАН ВО ВИСИНА ОД 67,8 МИЛИОНИ ДЕНАРИ УСВОЕН ЕДНОГЛАСНО

...

Соопштение на Левица.

,,Членот на Советот на Општина Росоман од Левица, Влатко Трајков постави светничко прашање „Дали Општина Р...

Со турската општина ке се соработува на сите полиња во надлежност на општината

ДЕНЕСКА ПО РЕЧИСИ СЕДУМ ГОДИНИ, Е РЕАЛИЗИРАН И ПРИВИДЕН КОН , КРАЈ ПРОЕКТОТ – ,,ЦЕНТАР ЗА ПРОМОЦИЈА - ТЕРА ВИНО- ВО ОПШТИНА РОСОМАН - ПР...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)