МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во просториите на општина Росоман јубилејни признанија добија крводарителите од Росоман.Признанијата им беа доделени од страна на Општинската организација на Црвен крст, додека општина Росоман се погрижи крводарителите да добијат скромни подароци.

53903790_2418347358184343_635150058769088512_n.jpg