МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Вработените од општина Росоман, ЈПКД Росоман, Детска градинка Праскичка како и ученици од ООУ Пере Тошев реализираа акција за почиста општина Росоман.

55790056_2425208160831596_543528188618211328_n.jpg

55731086_2425207890831623_6605732689922228224_n.jpg55910055_2425208054164940_5603974973069721600_n.jpg