МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Денеска во изјава за медиумите независниот кандидат за градоначалник во Општина Росоман- Стојанче Лазов кој не го доби потребниот цензус во 2 круг, им препорача на своите гласачи од ова општина гласовите во вториот круг да ги дадат за кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Росоман -Тихомир Николов.