Стојан Николов- КАНДИДАТ на СДСМ на градоначалник во Росоман, имаше обраќање до граѓаните на ова Општина во кое им заблагодари на сите кои го дадоа гласот за него и ги покани во 2 круг да ја одберат опцијата за СДСМ и да гласаат за него.