МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Советиците ке треба да разгледаат вкупно 11 различни материјали со извештаи од соодветните комисии.

Меѓу поважните прашања за разгледување се наоѓа и предлог одлуката за учество во проектот „Воспоставување на советодавен центар за помош и подршка на жртви на родово базирано и семејно насилство“.

На дневен ред се и неколку точки поврзани со ЈКП Росоман и тоа предлог решенија за давање на согласност на одлуките за вредност на бодот за платите на техничкиот персонал и јавните службеници како и предлог одлуката за одобрување на финансиски средства на ЈКП Росоман.

Stojan-nikolov М.В.