МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На Градскиот стадион во Кавадарци поставени се нови боксови за резервните играчи и официјалните лица, a монтирани се и столчињата за гледачите.

На седница на Советот на Општина Кавадарци денеска беа доделени 1 милион денари на вторологашот од Кавадарци ,а со ребалансот е планирано да се наменат уште 3 милиони денари.

Средбата со Хоризонт од Турново се игра утре во 15.30 часот на Градскиот стадион во Кавадарци.

Следува видео: