На денешниот тренинг пред неделната средба со Саса-ги прашавме фудбалерите : Марио Станковски, Андреј Лазаров и Дарко Илиевски кои се очекувањата.Заеднички одговор на нашите соговорници е мора да победиме.Оптимист и победа очекува и тренерот Љупчо Димитковски.