МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

На годинашново , 20-издание на традиционалнниот фудбалскиот турнир во Кавадари, кое ке се одржи на 3 август-сабота, ке учествуваат екипите на ; ГФК Тиквеш,ФК Работнички и ФК Беласица.Се игра еден ден по италијански систем, секој со секој.

Деталите на прес конференција ги соопшти претседателот на Управта Миле Масларков