МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Со голот на Ѓорѓи Мојсов, ГФК Тиквеш од Штип се враќа со значајни три бода.Победата над директниот конкурент за првото место во ВФЛ-Исток,Брегалница, е значајна; Екипата додатно се мотивира,морало се посилни,обезбедени се три бода, сега Тиквеш е прв на табелата,прикажана е добра игра, тимот фукционира како еден, навивачите „Лозари-Исток„ мотивирани да навиваат уште повеќе, се зголемува довервата во Управата на чело со Маскарков и Стручниот тим на чело со Димитковски,се оправдуваат средствата кои се вложуваат во тимот,Прва лига станува реалност.