МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Пред Нова година, присуствувавме на средба на сите млади категории на ГФК Тиквеш, на заедничка средба во периодот на мирување на натпреварите и тренизите.Со нас тие споделија впечатоци,и посакаа желби за 2020 година.