МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

По поразот и незадоволствтото од судењето , тренерот Раде Цицмиловиќ поднесе оставка , од морални причини на местото шеф на стручниот Штаб на ГФК Тиквеш 1930