Во невидена еуфорија кавадарчани навиваа и ја бодреа македонската фудбалска репрезентација

Историски ден за македонската фудбалска репрезентација.

Дебитантски настап на едно континентално натпреварување. Немавме среќа и загубивме до 1:3. Нашата спортска редакција прошета по угостителските објекти во обид да ви долови како кавадарчани ја бодрат ја подржуваат нашата репрезентација. И искрено не бевме разочарани. Кавадарчани покажаа а воедно испратија и порака до нашите репрезентативци дека ја имаат подршката до крај до последниот свиреж на студијата. Сите заедно навиваме за Македонија.

199948723_163786632433648_2026791344689457362_n 200124109_324163715830780_3660393664162685992_n