МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Mислиш добро е , поправавени се и оспособени,кошевите на игралиштето кај „Јасмин„ –koга повторно се уништуваат

Летово на кратко беа поправени, ставени нови кошеви на игралиштето во близина на Спортската сала„Јасмин“.Кратко затоа што неодмна повторно осамнаа искршени.Ги демилираа „непрокопсани“-ги нарекуваат вандали но ним им фали многу за да бидат луге.Затоа колку да се знае.Ако планирате да играте кошарка во тројки,не доаѓајте овде обидете се на некои од игралиштата во училитата, ако таму се во ред обрачите за кошарка.