МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Свечената академија се одржа во саботата на 11 јануари,не денот на формирањето на КК Тиквеш„- пред 50 години.На неа присуствуваа речиси сите поранешни кошаркари на КК ТИКВЕШ,претседателот на КФМ Перо Антиќ, спортскиот директор на КФМ- Тодор Гечевски, и голем број активни кошаркари, љибители на овој спорт кој дале придонес во развојот на кошарката кај нас.KK Tиквеш и понатаму постои во името на МКК „Еуро никел 2005“.

a1

a2

a7 (1) a4