МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Вредна победа во М 14 кошаркарска лига во која се натпреварува екипата на Спортисимо од Кавададарци.

НА ГОСТИНСКИ ТЕРЕН ВО КУМАНОВО ПОРАЗЕНА Е РИНИЈА СО ГОЛЕМА РАЗЛИКА: РИНИЈА - СПОРТИСИМО 24-74.

Се работи за прво коло во ова лига.

https://www.facebook.com/100228274707462/videos/230998742478163

264880502_805280694202213_544574338393469734_n