МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Пораз на младата М 18 женска кошаркарска репрезентација во првата контролка со бугарките

МАКЕДОНИЈА: Милованова 5, Тодорова, Алексовска 7, Миткова 3, Бошкова 7, Николов 11, Танаскоска 3, Блажевска, Марковска 10, Модева 6, Ставревска 7, ХоџаБУГАРИЈА: Крстева 2, Цекова 2, Стамболам 9, Манолова 20, Илиева 20, Диннчева 2, Георгиева 6, Георгиева 11, Калева 6, Борисова Е. 2, Борисова М. 5, Абура 4

М.В.