МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

На 27 септември 2015 година, во Бијељина, Босна и Херцеговина се одржа Меѓународниот турнир „Ноќ на шампионите 2015" На натпреварот учествуваа 558 натпреварувачи од 55 клубови и 7 држави: Бих, Македонија, Србија, Хрватска, Словенија, Црна Гора и Романија. Настапи и КК Урбан Инвест со : Владанка Аврамова, Ивона Муфтарова, Миа Маневска, Моника Коцх, Лили Маневска, Лидија Анѓелкова, Петар Аврамов, Никита Николоски, Лазар Стоев, Блаже Коневски, Игор Јовков, Илија Димитријов, Александар Стојков, Данка Стојкова, Кристина Тодорова, Тамара Манева, Јована Манева, Стефанија Грозданова, Марија Трајкова и Анастазија Ристов. Карате клубот Урбан Инвест е прв на ранг листата во кати а додека во генерален пласман (кати и борби) се пласираше на третото место од 55 клубови со освоени 6 златни, 3 сребрени и 4 бронзени медали. Златни медали освоија Владанка Аврамова - кати поединечно 13 години, Никита Николоски - кати поединечно 10 година, Данка Стојкова - кати поединечно 9 години,Ката тим јуниорки во состав: Лили Маневска, Лидија Анѓелкова и Моника Коцх, Ката тим женски 13/14 години во состав: Владанка Аврамова, Ивона Муфтарова и Миа Маневска , Ката тим машки 13/14 години во состав: Блаже Коневски, Игор Јовков и Илија Димитријов. Сребрени медали добија ; Блаже Коневски - кати поединечно 14 години, Стефанија Грозданова - кати поединечно 11 години, Александар Стојков - кати поединечно 9 години а брозени медали освоија Моника Коцх - кати поединечно 14 години, Кристина Тодорова - кати поединечно 14 години, Петар Аврамов - кати поединечно 11 години и Ката тимот машки 11/12 години: Петар Аврамов, Никита Николоски и Лазар Стоев.