МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Во рамките на активностите на проектот „Learn4SMEs - Learning Factory for Improving Digital Competitiveness and Industry 4.0 Readiness of SMEs in the Balkans&ldqu...

Уште една успешна активност на Проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ во основните училишта

Од денесka ООУ „Х...

– Во рамки на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ денес се отвора сензорна соба во ООУ„Кочо Рацин“-Кума...

-Велешани ќе спортуваат и ќе се рекреираат на реконструираното кошаркарско игралиште кај малото пазарче– Со поддршка од DRӒXLMAIER Веле...

– Нови можности за подобрување на способностите на децата со типичен и атипичен развој, со новата сензорна соба во ООУ „Гоце Деле...

– Општина Сарај денес го доби првото инклузивно игралиште во ООУ. Фаик Коница- с. Радуша, во рамки на Проектот „Биди ИН, биди ИНклу...

На 30 септември Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување, Беким Максути донира 14 нови спрецијализирани возила со пумпа за гасењ...

– Првата сензорна соба во Радовиш од денеска ќе може да ја користи стручниот тим на ООУ „Крсте Петков Мисирков“ и во неа ќе го п...

Учениците од основното училиште „Ванчо Прке“ во Делчево, од денес ќе може да спортуваат, да играат и да другаруваат на новото инкл...

– Богатство од стимулативни содржини во сензорната соба на ООУ „Бајрам Шабани“ во Куманово, со која од денеска, секојдневно ќе ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)