МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Фондацијата „Чекор по чекор“ го образложи проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен биди ИНклудиран“ финансиран од Европската Уни...

Во рамки на третата проектна кампања на Проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ кој е финансиран од Европската Униј...

– Вчера во Битола е одржан трет регионален настан како дел кампањата на Проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“

...

– Како дел од активностите на Проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“, кој е финансиран од Европската Унија, во пер...

„Безбедни новинари и сниматели, крај на неказнивноста на напаѓачите врз новинарите, крај на агресивниот „ПР“ на Владата и на о...

„Навредата кон новинарите е потценување на граѓаните“, „Работиме за граѓаните, не за политичарите“, „Ако ја ограничите на...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)