МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

– Проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ денес отвара уште една сензорна соба во ООУ „Круме Кепески“ – Ск...

Десет домашни реномирани компании денеска го добија престижното признание „Македонски квалитет 2022“ кое го доделува Сојузот на с...

– Проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ кој е финансиран од Европската Унија опреми уште две сензорни катчиња в...

Рекорден број на новинари и медиумски работници беа присутни на годишното Изборно собрание на Здружението на новинарите на Македониј...

Во рамките на активностите на проектот „Learn4SMEs - Learning Factory for Improving Digital Competitiveness and Industry 4.0 Readiness of SMEs in the Balkans&ldqu...

Уште една успешна активност на Проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ во основните училишта

Од денесka ООУ „Х...

– Во рамки на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“ денес се отвора сензорна соба во ООУ„Кочо Рацин“-Кума...

-Велешани ќе спортуваат и ќе се рекреираат на реконструираното кошаркарско игралиште кај малото пазарче– Со поддршка од DRӒXLMAIER Веле...

– Нови можности за подобрување на способностите на децата со типичен и атипичен развој, со новата сензорна соба во ООУ „Гоце Деле...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)