МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип денеска на прес конференција ги претстави плановите за упис на студенти во новата академск...

–“ Следејќи ја својата долгорочна развојна стратегија која се темели на партнерство со вистинските лозари, винарската визба „...

– Денеска е ставена во употреба сензорната соба во ООУ „Аврам Писевски“ во општина Карпош, која е богата со стимулативни и асис...

Одбојката во нашиот град никако да заживее па да се надеваме дека ваквите настани ке иницираат придвижување во овој спорт

Викендов...

– Од денес учениците со и без образовни потешкотии во ООУ „Ѓорче Петров“ во општина Ѓорче Петров ќе може да работат во сензорна...

Советниците донесоа одлуката за формирање локален совет за превенција како и за стратегијата за родова еднаквост

Советот на општи...

Бројни реквизити и стимулативни алатки во сензорната соба на ООУ. „Илинден“ во Крива Паланка, во која ќе може да работат и да ги ра...

Воспитно–едукативни средства за градинките од регионот –,, DRӒXLMAIER ги израдува дечињата од неколку градинки во регионот со играчк...

Важна победа за кавадарчани во борба за плеј офот

Во рамките на редовното 18 коло во машката ракометна супер лига се постигнаа очеку...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)