МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

Соопштение на ЗНМ

„ЗНМ: Дефиницијата за навреда не смее да содржи ,,негативно мислење”

Во предлог законот за клевета и нав...

Посебен нишан имаше звездата што падна од Кукушкото небо над домот на Делчеви, на 4 февруари 1872 г., кога се роди првото машко чедо на Сул...

Советниците меѓу другото ке го разгледаат и последниот квартален извештај за извршување на буџетот за 2021

Советот на Општина Градс...

Со сензорната соба во ООУ. „11 Октомври“ се зголемуваат инклузивните практики во Куманово

-Аудитивни, визуелни и тактилни рекв...

Сензорна соба во ООУ. „Видое Подгорец “ во Струмица во рамки на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“

Бога...

Инклузивно игралиште во дворот на ООУ. „Љубен Лапе“ во рамки на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“

–...

ДР. БОШКО ИЛИЕВ ИСПЛИВА ДВА МАРАТОНИ НА НАШИ ЕЗЕРА НА СТАРТОТ НА СЕЗОНАТА КАВАДАРЕЧКИОТ МАРАТОНЕЦ НАЈАВИ ТРИ ДОМАШНИ И ТРИ МЕЃУНАРОДНИ...

РАКОМЕТАРИТЕ НА ТИКВЕШ ПОРАЗЕНИ ОД ПРОЛЕТ А РАКОМЕТАРИТЕ НА ВАРДАР НЕГОТИНО ЗАГУБИЈА ОД РАДОВИШ

Екипите на „Пролет“ и „ГР...

Кожувчанка ДОО денес донираше апарат за чистење на Нефролошкиот оддел приУниверзитетската клиника за детски болести.Дека Кожувчанка ...

Сензационалистичкото известување во медиумите, недоволната заштита на приватноста и личните податоци и отежнатиот пристап до информ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)