МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Советниците меѓу другото ке го разгледаат и последниот квартален извештај за извршување на буџетот за 2021

Советот на Општина Градс...

Со сензорната соба во ООУ. „11 Октомври“ се зголемуваат инклузивните практики во Куманово

-Аудитивни, визуелни и тактилни рекв...

Сензорна соба во ООУ. „Видое Подгорец “ во Струмица во рамки на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“

Бога...

Инклузивно игралиште во дворот на ООУ. „Љубен Лапе“ во рамки на проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“

–...

ДР. БОШКО ИЛИЕВ ИСПЛИВА ДВА МАРАТОНИ НА НАШИ ЕЗЕРА НА СТАРТОТ НА СЕЗОНАТА КАВАДАРЕЧКИОТ МАРАТОНЕЦ НАЈАВИ ТРИ ДОМАШНИ И ТРИ МЕЃУНАРОДНИ...

РАКОМЕТАРИТЕ НА ТИКВЕШ ПОРАЗЕНИ ОД ПРОЛЕТ А РАКОМЕТАРИТЕ НА ВАРДАР НЕГОТИНО ЗАГУБИЈА ОД РАДОВИШ

Екипите на „Пролет“ и „ГР...

Кожувчанка ДОО денес донираше апарат за чистење на Нефролошкиот оддел приУниверзитетската клиника за детски болести.Дека Кожувчанка ...

Сензационалистичкото известување во медиумите, недоволната заштита на приватноста и личните податоци и отежнатиот пристап до информ...

СООПШТЕНИЕ

„Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ), повторно ја осудува непримерната јавна комуникација на Агенцијата за ф...

СООПШТЕНИЕ

“Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ), во изминатите неколку недели внимателно ја следеше работата на Агенциј...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)