IGM TREJD

Претставата „Малиот принц„ ја адаприра и ја режира Микица Илова. Улогите ги толкуваат ; Стојанче Ванѓелов,Јована Секуловска,Сашк...

Со членот на Управат на Градскиот ракометен клуб ТИКВЕШ Зоран Јосифовски разговаравме на досегашниот тек на првенството, промената на...

НА ТЕРИТОРИЈАТА НА ОПШТИНА КАВАДАРЦИ ПУЛСИРАЛ ЖИВОТ ОД АНТИКАТА ДО СРЕДНОВЕКОВИЕТО

По повод- Светскиот ден на археологијата на 28 ј...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)