IGM-TREJD

Одбележување на Европска недела на мобилност

Овој Септември активно ја одбележуваме Европската недела на мобилност која се одржу...

На 13.09.2020 година Домот на културата Мирка Гинова од Демир Капија го реализира Проектот: Откинување зрел грозд од винива лоза. Проектот е ф...

На 25.август Советот на Општина Демир Капија ја одржа 32 седница на која беа разгледани и усвоени две точки од дневниот ред.По разгледува...

„Советот на општина Демир Капија на ден 25.08.2020 година донесе одлука за неорганизрање на Демиркапискиот панаѓур 2020 година, кој традиц...

На 18.08.2020 година Советот на општина Демир Капија ја одржа 31 седница на која беа разгледани и усвоени 23 точки од дневниот ред. Заради безб...

Здружението „Дечји Центар“-Зајечар, Р.Србјија, во соработка со ОЖ „Женско Лоби“-Демир Капија, РС Македонија, го реализира Ер...

Станува збор за две лица кај кои по извршените тестирања е потврдено дека се позитивни на коронавирус

Градоначалникот Лазар Перов ...

„На 10.04.2020 околу 13.40 часот во Полициска станица Неготино било пријавено дека З.Б. го пронашол починат неговиот син Ф.Б.(33), во семејната...

“На 06.04.2020 година во просториите на општина Демир Капија беше одржан состанок на општинскиот штаб за заштита и спасување на кој беа р...

„Почитувани сограѓани,Лицата кои се сместени и во наредните неколку дена ќе останат во групен карантин во објектот на Специјален За...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)