МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

„Како звучи идејата за уште едно уникатно искуство со многу музика, возбуда и иновација? Оваа сабота забавата е загарантирана во срцето на Тиквешијата, во Кавадарци, а кафулето Рома, по 12 часот напладне ќе биде центарот на изненадувања и моменти за паметење за сите присутни. За незаборавно доживување во градот на виното, ракијата и серенадите ќе се погрижи IQOS TogetherX.

Кавадарци во изминатиот период беше домаќин на најновата иновација - IQOS ILUMA уредите, а настанот во сабота најавува наелектризирано искуство и позитивни вибрации за заокружување на турнејата во регионот.

Во кафулето Рома, ќе можете да ги пронајдете и IQOS експертите, кои се подготвени да помогнат со сè што ви е потребно. Покрај тоа, ќе ве информираат и за сите предности на технолошки најнапредната генерација на IQOS уреди. Доколку имате прашање за карактеристиките на ILUMA, слободно прашајте некој од експертите и тие ќе се погрижат да ги добиете сите потребни информации за да донесете вистинска одлука.

Да уживаме во добра музика, уникатен стил и персонализирано искуство додека споделуваме моменти кои ќе траат цел живот. Подгответе се за уникатно искуство и доживејте го неочекуваното оваа сабота во Кавадарци!„

PR текст

IQOS