IGM TRADE

На ПРЕСОТ НА МААК-Неготино ЉУБЕ ТЕМЕЛКОВ ВРГА- Носител на советничка листа во Неготино , рече дека ако ја добие довербата на граѓаните к...

Крајниот рок за доставување предлози за наградата 8 ноември е петок 22 октомври

Општина Неготино го објави огласот за поднесување п...

НА ПРЕСОТ НА СДСМ ВО НЕГОТИНО БЕШЕ УПАТЕНА БЛАДАРНОСТ ДО НЕГОТИНЧАНИ ЗА ОДЗИВОТ НА МИТИНГОТ НА СДСМ;

-Диме Витанов- член на кандидат...

На прес конференција денеска портпаролот на ОО СДСМ Кавадарци постави неколку прашања до актуелниот градоначалник на Кавадарци и кан...

Кодексот го потпишаа кандидатите за градоначлник ; на СДСМ- Тони Делков и на ВМРО ДПМНЕ-Д-р Тони Стојанов.

...

ПЕНЗИОНЕРИТЕ ОД ПОВАРДАРСКИ РЕГИОН, ДЕНЕСКА ВО НЕГОТИНО СЕ ДРУЖЕА, СПОРТУВАА И РАЗМЕНУВАА ИСКУСТВА.

Најдобра во екипен пласман со ...

Деновиве во работа беа предадени новите соблекувални на ГФК Тиквеш.Постојните мораше по сила на Законот на бидат реконструирани во ск...

КОМЕНТАР НА PОБЕРТО ПАРИЗОВ-ОД ЕКО ЖИВОТ КАВАДАРЦИ , ЗА НАЈАВЕНОТО ОТВАРАЊЕ НА ФАБРИКАТА ВО КОЈА КОМУНАЛЕН ОТПАД КЕ СЕ РЕЦИКЛИРА , А ПОТ...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)