МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Во продолжение го доставуваме интегрално соопштението до јавноста.

„- Ќе беседам од говорница со денови, ама нема да поддржам по...

Вистинска лекција ни одржаа учениците од Гимназијата ,,Добри Дасклов". Посветувајќи ја вечерта на промоција на првонаградениот на држа...

Денеска во ВВ “Тиквеш„ се одржа средба на лозарте и стручниот тим на ВВ „Тиквеш„ на која се говореше за кроењето на лозата ко...

ЛЕВИЦА до РТК.МК со СООПШТЕНИЕ

„КАВАДАРЦИ СО ДВОЈНО ЗГОЛЕМЕН БРОЈ НА ГЛАСОВИ, ЛЕВИЦА ДОБИВА ПРАТЕНИЧКА ГРУПА

Гласовите во Ка...

-ОК НА ВМРО ДПМНЕ ПРОСЛАВИ ДВОЈНА ПОБЕДА НА ПРЕТСЕДАТЕЛСКИТЕ И ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ НА ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД ВО КАВАДАРЦИ. На Градскиот ...

Вечерва во Кавадарци ВМРО- ДПМНЕ во Кавадарци го имаше последниот мини собир на граѓани пред грласањето, во пресрет на,, Избори 2024,,.На п...

„Како иден пратеник ви ветувам дека ќе останам овде за вас достапен и со слух за секој проблем. Никогаш повеќе СДСМ нема да биде сало...

Позитивните политики и пристап на СДСМ кон медиумите, се потврдија со тоа што Северна Македонија е најдобро рангирана земја во регионо...

Ниту една грешка на СДСМ не е толку голема за да го оставиме ВМРО-ДПМНЕ да нè понижува и потценува. Ниту една грешка на СДСМ не е толк...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)