МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

IGM TRADE

На 30 септември Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување, Беким Максути донира 14 нови спрецијализирани возила со пумпа за гасењ...

– Првата сензорна соба во Радовиш од денеска ќе може да ја користи стручниот тим на ООУ „Крсте Петков Мисирков“ и во неа ќе го п...

Учениците од основното училиште „Ванчо Прке“ во Делчево, од денес ќе може да спортуваат, да играат и да другаруваат на новото инкл...

– Богатство од стимулативни содржини во сензорната соба на ООУ „Бајрам Шабани“ во Куманово, со која од денеска, секојдневно ќе ...

–Сензорните простории во ООУ „Гоце Делчев“ во општина Центар, се новото катче каде секојдневно ќе се обезбедува унапредена пе...

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Хистријан Мицкоски одговараше на прашања за референдумот и Енергетската криза.

...

Универзитетот „Гоце Делчев“ Штип денеска на прес конференција ги претстави плановите за упис на студенти во новата академск...

–“ Следејќи ја својата долгорочна развојна стратегија која се темели на партнерство со вистинските лозари, винарската визба „...

МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)