МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)


IGM TRADE

Од Архивата на РТК ви ја нуди приказната за Томе и Тодорка Андови, кавадаречки литертyрни творци.
Емисијата „Поезијата на Тодорка и Томе Андови„  е снимена 2002 од Мирјана Мукаетова а говори за нивниот заеднички живот проткаен со литературни проблесоци.
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)Слични содржини од ЕМИСИИ