МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Занаетчиите-јадрото на градот-пеесетите години

Занаетчиите од Црkвинско маало. Налбатинот Ќиро Колев, столарот Нако Мицев и самарџијата Тодор Кркев пре дуќанот на Тодор на Црквинската улица 1953 година