МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Причина е дефект на магистралната линија

Денеска има прекин во водоснадувањето на целата индустриска зона Кавадарци-Запад и населбата Росоман.Ова информација претпладнево ни е соопштена од ЈП „Комуналец„.Причината за прекинот на водсонабдувањето е дефект на магистралната линија.Екипи на ова препријатие, кои ги затекнавме на лице место вршеа санација на дефектот.Тие ветуваат дека до пладне ке биде воспоставено водоснабдување.