МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Поради дефект на улица „Ленинова“ во Кавадарци денеска без вода за пиење до 12 часот ке бидат граѓаните на улицата „Димката Габерот„ ,„Ленинова“ и другите улици околу училиштето „Тошо Велков Пепето“ во Кавадарци информираа утринава од ЈП„Комуналец.