МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Градоначалникот Митко Јанчев се сретна со претставници на учениците спортисти и нивниот предметен наставник по физичко воспитување од ООУ„Страшо Пинџур„-Повод за средбата беше освојувањето на наградата Најдобар училишен спортски колектив во РМ.