МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска во просториите на Општина Кавадарци, градоначалникот Митко Јанчев приреди прием во пресрет на Новата 2018 година

На традиционалниот Новогодишен прием на Градоначалникот Митко Јанчев беа поканети и вработените во Локалната самоуправа.Покрај нив секако на годишното обраќање на градоначалникот , што стана вообичаено на крајот на годината,присиствува голем број гости, без исклучоци речиси сите претставници на јавниот, стопанскиот и политички живот во градот, градоначалникот на Општина Росоман и други гости.Ова беше прилика за средби, неофицијални разговори, опуштена атмосфера во која надвладеа позитивната клима, што беше очигледно и добро е да е така често во текот на годината.

MITKO_3.jpg

Во своето јасно прифилирано концизно обраќање градоначалникот Митко Јанчев проговори за двомесечната работа на неговиот кабинет и администрацијата, идните визии за развој и остварување на програмата со Буџетот за наредната 2017 година.