МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Причината за недостигот е дефект на водоводната мрежа.

Од ЈП„Комуналец„ соопштуваат дека денеска (понеделник) во новиот центар на градот ке нема вода за пиење до 12 часот. Како што се вели во информацијата се работи за дефект на водоводната мрежа.Конкретно без вода ке бидат жителте на улицата „Моша Пијаде„.