И матурантите од ЕМУЦ Киро Спанџов - Брко денес упатија порака за безбедни матурски вечери.Нека им е со среќа на сите матуранти, со желба се да помине во најдобар ред и во рамките на дозволеното, без несакани последици по нивното здравје.