Тиквеш Рајдерс„ се заблагодарија до градоначалникот Митко Јанчев за поддршката за големиот собир на Моклиште

Главните организатори на годинешниот Мото фест, „Tikvesh Riders“, остварија средба со Градоначалникот на Општина Кавадарци Митко Јанчев . НА овој начин тие изразија благодарност за големата поддршка од Општина Кавадарци за организацијата на овој ,веќе, традиционален собир.

37296220_2201102393447143_3759023418331103232_n.jpg