МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

JП„Коминалец„ утринава ги чистеа од отпадоците фрлени во двете фонтани пред зградата на Собранието на Општина Кавадарци.Истовремено ке биде обновена водата а за да не се ствара бигор и алги , ке биде ставена мала доза на хлор.