МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Периодот на последните денови на ноември 2018 дозволува изведување на бројни активности од комунален карактер на отворено.Покрај тековните изведби на подготовка на неколу улици за тампонирање и асфалтирање, реконструкција на Градскиот плоштад бележиме и други интервенции. Се врши поправка на решетката на ул. "Киро Крстев", во непосредба близина на урбанизираниот дел на кејот на реката „Луда Мара„.Инвеститор е Локалната самоуправа Кавадарци.

46831.jpg