МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

„Поради лошата хидролошка состојба и зголемената потрошувачка на вода, вечерва помеѓу 01 и 04 часот ќе биде воведена рестрикција на водата за пиење.Исто така се замолуваат граѓаните рационално да ја користат водата за пиење во следниот сушен период.„- се наведува во соопштението од ЈП„Комуналец„-Кавадарци.