МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Запален камион кој вршел транспорт на 20 тони плин на патот Росоман-Кавадарци.

Противпожарната единица на Општина Кавадарци е пристигната на самото место за 3 минути откако е пријавен случајот и поради брзата интервенција избегната е катастрофа.

plin1

plin2

plin3