МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(770x120)

Денеска во Домот на културата во Кавадарци се одржа финалната дебата во рамките на Проектот ПРОТИВ ГОВОРОТ НА ОМРАЗА. Проектот трае една година а во финалето се натпреваруваат екипи од Македонија и Србија .

За него ни зборуваат Никола Божановиќ-координатор на „KOM 018“ и Ѓорѓи Нанчев координатор на СППМД Кавадарци.