МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

фото: п.а.

Ајде да спасиме еден млад живот. На малиот Христијан и неговото семејство сме им потребни сите.Со посредство на социјалните мрежи многу луѓе веќе се вклучија во акцијата за донорање средства а оние кои тоа не го сториле и имаат желба, ќе имаат прилика тоа да го сторат вечерва и наредните денови.

Неговите родители ,објаснувајќи накратко за злото кое ги снашло со лошата болест за младиот Кристијан, бараат од сите нас скромен паричен прилог кој за лекувањето за нивниот син значи многу .Треба да се соберат 100.000 евра.

Кавадарчани се големи хуманисти.Веруваме дека и овојпат ке бидат на линија на својата основна човечка особина.

На Градскиот плоштад во Кавадарци вечерва од 20.00 ќе свири групата 2 Abdomens end son.Прилика да се биде со кавадаречките музичари и да се донира за лекувањето на Кристијан.

Ве чекаме сите добри и хумани човеци да се најдиме у воа лошо време и да помогниме секој колку што е во можност. Сите собрани средства ќе бидат донирани за Христијан.

Во неколку ресторани и кафулиња поставени се кутии во кои можат да се донираат средства за лекувањето на Кристијан.

#ДонирајЗаХристијан