МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Во тек е изградба на потпорен ѕид на ул.„Личка„. Изведувач на работите е оперативата на „Градба промет“. Во овој проект вклучена е и изградба на потпорен ѕид на ул.„Младост„. Изградбата на овие потпорни ѕидови е по барање на жителите во овој дел од градот а се реализира согласно Програмата за комунална изградба. Финансиската вредност на проектот изнесува 562 000 денари.

118395626_2823828451174531_2570581697141567615_o 118465383_2823828521174524_1306351322955273989_o