МиКомерц
МЕСТО ЗА ВАШАТА РЕКЛАМА
(470x90)

Фотографијата сама по себе зборува доста...Снимена на во центарот на Кавадареци, на улицата „Маршал Тито„ кај Комерцијална банка -експозитура Кавадарци пред започнувањето на „Гроздоберот 1965 година „, и говори за стандардот на граѓаните , духот на времето, технологијата на развојот,животот во тоас време.

извор.Музеј Галерија-П.Камчевски.